Adidas športna očala

Športna očala so vse bolj uveljavljen del opreme. Od smučarjev in kolesarjev se hitro širijo med atleti, igralci tenisa, baseball-a, badmintona, košarke...

 

Adidas očala so zasnovana tako, da zadovoljujejo potrebe različnih športov hkrati.

 

Adidas športna očala 

Razvojni oddelek tesno sodeluje z različnimi vrhunskimi tekmovalci, pri doseganju optimalnih lastnosti pa se opira na napredne tehnologije naslednje generacije in inovacije na področju izdelave stekel.

 

Adidasova športna očala na ta način postajajo nepogrešljiv kos opreme vsakega tekmovalca.

Vidi bolje, tekmuj bolje

Vidi bolje, tekmuje bolje, je cilj vsakega športnika. Adidas športna očala zagotavljajo, da vas vid in slika med aktivnostjo ne omejujeta.

 

Okvirji in stekla so zasnovani tako da hkrati pomagajo ohranjati zbranost in preprečijo poškodbe oči, ščitijo pred nevarnimi žarki, umazanijo, dežjem, vetrom...

Adidas športna očala 

Prilagodljive posamezniku

Za športnika je nujno, da se očala lepo prilegajo obrazu in ne motijo. Adidas je v ta namen razvil okvirje, ki omogočajo nastavljanje delov na nosu in sencah po potrebah vsakega posameznika posebej.

 

Ne glede na to ali plezate, smučate po pršiču ali kolesarite, pomembno je, da lahko zaupate svoji opremi, saj vsak trenutek šteje in ima lahko velik vpliv na doživetje. Adidas športna očala so kvalitetna, vzdržljiva in dolgortočna naložba.