DOLGOLETNA TRADICIJA

Ameriška multinacionalka Johnson & Johnson je s 125  letno tradicijo proizvodnje farmacevtskih in medicinskih pripomočkov zanesljiv porok najvišje kakovosti tudi pri razvoju in proizvodnji mehkih kontaktnih leč.

ACUVUE LEČE

Ko je pred 30. leti sprejela pod svojo streho že uveljavljeno podjetje, ki je kot prvo na svetu začelo z izdelavo mehkih kontaktnih leč, je Johnson & Johnson svetovnemu tržišču leta 1986 ponudila pod blagovno znamko ACUVUE.

Enodnevne in štirinajstdnevne mehke kontaktne leče so uporabniki celega sveta sprejeli kot gotovo najbolj cenjen tovrstni pripomoček za korekcijo napak vida.

V razvojnem inštitutu Johnson&Johnson so z inovativno tehnologijo in sodobnimi materiali zagotovili, da ostanejo oči tudi pri najnapornejših opravilih optimalno vlažne in maksimalno preskrbljene s kisikom.

Suhe in utrujene oči so ob uporabi kontaktnih leč Johnson & Johnson zgodovina, vstavljanje in odstranjevanje leč pa v celoti neproblematično.

Ob vsem udobju, ki ga pri uporabi nudijo mehke kontaktne leče ACUVUE pa strokovnjaki Johnson & Johnson niso pozabili tudi na modne zahteve in trende v svetu.

Poleg leč za vse možne napake vida, vključno s korekcijami astigmatizma, so razvili leče, ki še posebej poudarijo barvo svetlih oči in leče, s katerimi lahko ob posebnih priložnostih tudi spremenimo barvo oči.

Pa tudi na UV zaščito niso pozabili, čeprav ob tem poudarjajo, da tudi leče s to zaščito ne morejo v celoti nadomestiti sončnih očal.