ODLIČNOST, KAKOVOST, ZANESLJIVOST

Sauflon Pharmaceuticals, koncern s sedežem v Londonu, s podjetji v več kot 50. državah na petih celinah, je eden od vodilnih proizvajalcev in ponudnikov kontaktnih leč, pripomočkov za njihovo nego in drugih profesionalnih izdelkov za optike, optometriste, očesne zdravnike.

SILIKON HIDROGEL

V centru očesne optike v Naklem nudimo v sodelovanju s Sauflon Pharmaceuticalsom vse njihove vrhunske kontaktne leče K.L.S. Clariti TORIC, izdelane po tehnologiji tretje generacije silikon hidrogela, ki omogoča visoko prepuščanje kisika do roženice, s tem pa je pri nošenju leč zagotovljeno maksimalno ugodje tudi v najtežjih pogojih. Visoka vsebnost vode v lečah zagotavlja optimalno biokompatibilnost, asferična optika, ki zmanjšuje aberacijo, pa je jamstvo za odlično ostrino vida. Napredna tehnologija izdelave leč AET omogoča na robovih izjemno tanke kontaktne leče debeline do max. 0,1mm, katerih natančnost izdelave se izraža celo v nanometrih.

PONUDBA

Seveda zajema ponudba 1-dnevne kontaktne leče, ki omogočajo popolno sterilnost ves dan, leče, ki z napredno tehnologijo izdelave in neverjetno tankim robom zagotavljajo popolno udobje pri uporabi, leče, ki z UVA in UVB inhibitorjem ščitijo oči pred škodljivim UV sevanjem. Enodnevne leče za vse napake vida, vključno z astigmatizmom. Enako vrhunske značilnosti imajo tudi Clariti in Bioclear kontaktne leče za 3 – 6 mesečno uporabo, ki zahtevajo samo nekoliko večjo skrb s čiščenjem in shranjevanjem.

Celotni nabor sredstev za čiščenje in shranjevanje kontaktnih leč Sauflon je oblikovan specifično za uporabo leč iz silikon hidrogela po najnaprednejši tehnologiji EDGE. Zaščitna sredstva Sauflon ne vsebujejo konzervansov, ki lahko dražijo oči in ne vsebujejo encimov, pridobljenih iz živali. Imajo protibakterijske lastnosti, shranjene kontaktne leče dezinficirajo in rehidrirajo ter z dodatki sredstev proti izsuševanju zmanjšujejo tveganje za poškodbe oči.

Odločitev za kontaktne leče se zaradi velike ponudbe nikoli ne zdi enostavna. Toda odločitev za Sauflon je odločitev za odličnost, kakovost, zanesljivost, visoko tehnologijo.